Skip to content

Every Florist

Every Alstroemeria is er voor de bloemisten. Vandaar dat wij een aantal bloemisten in het zonnetje willen zetten! Lees hieronder de interviews die we hebben gedaan met de bloemisten.

Roos van Dijk

Hemelse Bloemen in Delft

De bloemenzaak van een oude werkgever kwam op Roos van Dijk haar pad en in de zomer van 2022 toverde ze de zaak om ‘Hemelse Bloemen Delft’.

Jan Pieter Hartog

Bloemgoed 2.0 in Alkmaar

In Alkmaar zijn we langs geweest bij Jan Pieter Hartog, hij is al vijf jaar de trotse eigenaar van de bloemenwinkel Bloemgoed 2.0. 

Mariëtte van Eijk

Flossy in Gouda

Midden in het centrum van Gouda gaan we langs bij Mariëtte van Eijk. Sinds mei 2021 is zij de trotse eigenaresse van Flossy, dé bloemenboetiek met een stukje horeca.

Nina-Lotte van der Weijden

BloemenWeijden in Hoofddorp

Nadat Nina-Lotte haar opleiding Flower & Design aan het Wellantcollege had afgerond en werkervaring had opgedaan heeft zij de bloemenwinkel, waar zij in de weekenden al een bijbaan had, overgenomen.

Jouw bloemenwinkel in de spotlight?

Kan jij ons alles vertellen over bloemschikken? Wil jij een bron van inspiratie zijn voor andere bloemisten? Is de Alstroemeria één van jouw favoriete boeket vullers en wil je bovendien werken aan de zichtbaarheid van jouw bloemenwinkel? Schrijf je dan in en maak kans!