Skip to content

every Season - Lente

De dagen worden alweer langer. Voor veel mensen het moment om op te ruimen en verse bloemen in huis te halen. Alstroemeria’s natuurlijk, want daarmee maak je stralende zin-in-lenteboeketten.

Varieer met de Alstroemeria

Door als bloemist steeds iets anders te laten zien, blijft het voor de consument aantrekkelijk om bloemen te kopen. Met onze Alstroemeria’s kun je volop variëren. Ze zijn altijd in een geschikte kleur verkrijgbaar en laten zich ook goed combineren met andere bloemen van het seizoen. 

Tips & ideeën 

  • Verwerk de Alstroemeria’s als één of enkele bloemknoppen al gesprongen zijn, dit zorgt voor meer kleur in je boeket en thuis bij de consument komen de andere bloemknoppen één voor één open.
  • Zin in iets anders dan een boeket? Kies voor een verzameling glazen vaasjes met elk één bloem.
  • Laat ook eens een bos helemaal open bloeien op de toonbank. Klanten kunnen met eigen ogen zien hoe kleurrijk Alstroemeria’s zijn: een feestje op de vaas!

Alstroemeria Green Wonder

Duurzaamheid in boeketten

Wil jij als bloemist benadrukken dat jij duurzaamheid belangrijk vindt? Kies dan voor de Alstroemeria binnen je assortiment. De Alstroemeria in een boeket symboliseert de harmonieuze relatie tussen mens en natuur. Als bloemist is het een kunst om duurzaamheid in je creaties te verwerken. Laat je inspireren door de natuurelementen!

Frisse start van de lente

Witte Alstroemeria’s hebben van nature een frisse uitstraling. Bijzonder is het vleugje lentegroen in de witte bloemblaadjes. Dat frisse groen wordt extra aangezet door de lichtgroene kleur van het blad. Dat maakt deze bloemen perfect voor zin-in-lenteboeketten. Op de vaas komen alle bloemknoppen helemaal open, waardoor het boeket tot leven komt. Echt lente!

Pasteltinten

Wil je toch wat kleur in je boeket? Alstoemeria’s in zachte pastellen doen het ook goed in deze tijd van het jaar. Alstroemeria’s in pasteltinten maken een romantisch boeket helemaal af, maar zijn ook heel geschikt voor een krans of in een bruidsboeket.  

Gerelateerde artikelen

Alstroemeria Green Wonder

Duurzaamheid in boeketten

Wil jij als bloemist benadrukken dat jij duurzaamheid belangrijk vindt? Kies dan voor de Alstroemeria binnen je assortiment. De Alstroemeria in een boeket symboliseert de

Lees verder