Skip to content

Jouw bloemenwinkel in de spotlight?

Kan jij ons alles vertellen over bloemschikken? Wil jij een bron van inspiratie zijn voor andere bloemisten? Is de Alstroemeria één van jouw favoriete boeket vullers en wil je bovendien werken aan de zichtbaarheid van jouw bloemenwinkel?

Hoe doe je mee?

Klik op de onderstaande button om naar het formulier te gaan. Hier vragen we je om je volledige gegevens te delen, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Waar maak je kans op?

Je maakt kans op een fotoshoot en interview bij jou op locatie. Lees hier de actievoorwaarden.

De beelden die we schieten bestaan uit:

• Portret
• Winkelimpressie
• Schikken van boeketten met de Alstroemeria

Het interview en de beelden worden ingezet voor marketingdoeleinden van de promotiecommissie Every Alstroemeria. Na de opname dag ontvang je  de bewerkte foto’s. We taggen jouw bloemenwinkel in de social media berichten en we plaatsen het interview na toestemming op onze website.

BloemenWeijden Portret
BloemenWeijden Winkel
BloemenWeijden Schikken

Hoe ziet de opname dag eruit?

Voorafgaand delen we een draaiboek zodat je precies weet wat je kan verwachten en worden er bossen Alstroemeria’s bij jouw bloemenwinkel bezorgd.

Op de afgestemde opname dag zijn wij een dagdeel bij jou op locatie aanwezig. We nemen een interview af over het vakgebied en de toepasbaarheid van de Alstroemeria. Daarnaast maken we diverse beelden zoals hierboven beschreven. 

Doe mee!

Kans maken op de fotoshoot? Klik op de onderstaande button en meld je aan!

Bekijk het interview met BloemenWeijden

Benieuwd hoe het interview en de foto’s worden? Bekijk het interview dat we afnamen met Nina-Lotte, van BloemenWeijden in Hoofddorp.