Skip to content

Over ons

Every Alstroemeria is een initiatief van kwekers en veredelaarsZij hebben zich verenigd om de Alstroemeria beter zichtbaar te maken bij de bloemist: hoe kunnen we hen ondersteunen om de bloem vaker te gebruiken?

Alstroemeria, een duurzame bloem

Het merendeel van de kwekers en veredelaars zijn afkomstig uit Nederland, daarnaast is er aanvoer uit Afrika en Zuid-Amerika. Bijna alle kwekers zijn MPS A-gecertificeerd. Dat wil zeggen dat de bloem aan duurzaamheids- en kwaliteitseisen van de markt voldoet. De Alstroemeria is in de basis al een duurzame bloem:

    • Van één plant worden in de kas jarenlang bloemen geplukt.
    • De gemiddelde temperatuur in de kas is lager dan bij andere snijbloemen.
    • De bloem is weinig virusgevoelig.
    • Het grootste deel van gewasbescherming wordt gedaan door gebruik van biologische middelen.

A solid base for beauty

De kwekers en veredelaars van Every Alstroemeria brengen gezamenlijk ruim 70 soorten op de markt, voor elk type bloemwerk is er keuze. De vele kleuren, de jaarrond beschikbaarheid en het toegankelijke karakter maakt de Alstroemeria een solide basis voor ieder arrangement. Op onze inspiratiepagina vind je diverse artikelen, interviews en downloads om alles uit de Alstroemeria te halen.

Every Alstroemeria is er voor de bloemist

We werken nauw samen met groothandelaren en exporteurs, zodat elke bloemist zijn of haar favoriete kleuren jaarrond kan inkopen en op elk moment kan gebruiken. Ben je een groothandel, exporteur, inkoopservice en geïnteresseerd in een samenwerking? Neem contact met ons op.

Ontdek de Alstroemeria

Het kleurrijke, levendige karakter is ideaal voor elk type bloemist en haar klanten. Het lange vaasleven, de jaarrond beschikbaarheid maakt de Alstroemeria voor elk seizoen toepasbaar. In ieder seizoen zijn er momenten waarop een bloemetje van pas komt en de sfeer in huis wordt veranderd.