Skip to content

Every Season - Zomer

Haal de zomer in je winkel! Fleur je assortiment op met de Alstroemeria. Een vrolijke snijbloem die ook in de zomer in veel frisse zonnige kleuren beschikbaar is. Prachtig voor in een pluk- of veldboeket. De Alstroemeria is met zijn sterke steel en lange vaasleven ideaal voor warme en zonnige dagen.  

Zomerinspiratie

De Alstroemeria is ook in zomer in vele kleuren beschikbaar. Kies voor fel geel, knal roze of ga voor een subtiele kleur zoals zacht oranje of kies een witte Florinca.

Schik- en verzorgingstips

In de zomer genieten we graag zoveel mogelijk buiten van zonnig mooi weer. Wanneer we dan toch even binnen zitten zorgt het bosje bloemen dat je klanten bij jou hebben gekocht al snel voor een zomerse sfeertje in huis. In dit artikel delen wij enkele tips voor het creëren van mooie én hitte bestendige zomerboeketten met een lang vaasleven! 

Tafelarrangement

In enkele stappen creëer je een tafelarrangement die op ieder zomers event de show steelt. 

Assortiment

Maak je boeketten en arrangementen af met de Alstroemeria. Er is een ruim aanbod in kleur. Voor welke winter kleur kies jij? Wit, oranje, paars of rood? 

Florinca, de stuifmeelloze Alstroemeria

Florinca, de sierlijke bloem met veel kleine bloemetjes in de vertakkingen die al open zijn als je ze ontvangt. Dit maakt de bloem terecht een blikvanger. We vertellen je in dit artikel meer over het ontstaan en gebruik van deze bijzondere soort Alstroemeria.

 

Charmelia: groots in bruidsbloemwerk

Elegant, vrouwelijk en een tikje bohemien. Charmelia is perfect voor trendy bruidsbloemwerk, van bruidsboeket tot floral backdrop. Charmelia is ook een bijzonder sterke bloem, dus geen zorgen over vallende bloemblaadjes. De bloemen kunnen aan het einde van het feest zelfs worden meegegeven aan de gasten.

Bloemenkaartjes

Bestel onze bloemenkaartjes

Ben jij een bloemist of werkzaam in de groothandel en wil jij je klanten verrassen? Bestel dan nu een gratis set van 12 bloemenkaartjes van Every Alstroemeria.