Skip to content

Veelgestelde vragen

Onderstaand vind je de veelgestelde vragen over het inkopen van de Alstroemeria. Heb jij een vraag die we hieronder niet beantwoorden? Stel je vraag via het contactformulier op onze contactpagina.

Goed nieuws: de soorten zijn jaarrond beschikbaar. De bloem is er in vrijwel alle kleuren van de regenboog. Ook kan de bloemtekening variëren van geheel effen tot vlekjes of streepjes op de bloemblaadjes. De verschillende tinten en hardheid van kleur kunnen per kweker verschillen. 

Vraag je verkoper of contactpersoon naar de beschikbare soorten in jouw gewenste kleur of zoek op de gewenste soortnaam in de webshop van je groothandel of exporteur.

Bij je favoriete groothandelaar, exporteur of handelshuis. Op de pagina Handelshuizen vind je een overzicht van veel webshops die de Alstroemeria verkopen. Vraag jouw contactpersoon naar de gewenste soorten, lengtes en aantallen.

Ook dan zijn we er voor u. We werken samen met meerdere exporteurs, groothandelaren en handelshuizen. Wilt u meer weten over het aangeleverde rijpheidsstadium? De gemaakte afspraken over aanlevering vindt u hier: Alstroemeria / Florinca

Ben je bloemist? Het makkelijkst is om dit te vragen aan je contactpersoon waar je de soorten inkoopt. Zij weten hoe ze het bij jou aanleveren, al volgen de meesten dezelfde richtlijn. Inkopers van exporteurs, groothandelaren en handelshuizen vinden deze richtlijn hier: Alstroemeria / Florinca.