Skip to content

For Every Season

Regen of zonneschijn, winter of voorjaar. Welk seizoen het ook is, de Alstroemeria is het hele jaar beschikbaar. Het is de basis van je assortiment. De ene keer als subtiele mooimaker, passend in elk type arrangement. De andere keer steelt de Alstroemeria als monobos de show. Kies de Alstroemeria elk seizoen in andere passende kleuren en verras je klanten op de belangrijkste momenten in hun leven of gewoon zomaar.  

Winter

Het seizoen tovert zich om naar een winter wonderland. We laten je zien hoe je met enkele stelen al een prachtig winterarrangement creëert waar je klanten wel tot 12 dagen van kunnen genieten!

Herfst

Herfst, de frisse heldere kleuren worden ingeruild voor warme tonen. We verhuizen van buiten naar binnen en willen het daar graag gezellig maken. Daarom delen we op deze pagina inspiratie en tips voor het creëren van warme herfst arrangementen met onder andere de Alstroemeria, waarmee jij jouw klanten kan verrassen!

Zomer

Fleur je assortiment op met de Alstroemeria. Een vrolijke snijbloem die ook in de zomer in veel frisse zonnige kleuren beschikbaar is. Bekijk onze zomerse inspiratie!

Lente

De dagen worden alweer langer. Voor veel mensen het moment om op te ruimen en verse bloemen in huis te halen. Alstroemeria’s natuurlijk, want daarmee maak je stralende zin-in-lenteboeketten.

Assortiment

Groen in de knop komt de Alstroemeria bij de bloemist, met de vrolijke kleuren worden vervolgens boeketten gemaakt die passen bij elk moment, in elk seizoen. Bekijk nu het aanbod: