Skip to content

Charmelia: groots in bruidsbloemwerk

EA_Artikel_Bruidsbloemwerk

Elegant, vrouwelijk en een tikje bohemien. Charmelia is perfect voor trendy bruidsbloemwerk, van bruidsboeket tot floral backdrop.

Charming Beauty

Charmelia wordt niet voor niets Charming Beauty genoemd. Haar bloemrijke bloemen stralen prachtig in bruidsbloemwerk. Charmelia is ook een bijzonder sterke bloem, dus geen zorgen over vallende bloemblaadjes. De bloemen kunnen aan het einde van het feest zelfs worden meegegeven aan de gasten.

Charmelia White & Pink

Het kleurenpalet van Charmelia is heel fijn om mee te werken. Met Charmelia Pink maak je bijvoorbeeld heel kleurrijke, romantische bruidsboeketten. Charmelia White oogt ook romantisch, maar net even wat rustiger. Samen zijn ze ook een perfecte match. En voeg je een fel kleuraccent toe, dan krijgt je bruidsbloemwerk een verrassend stoere uitstraling.

Inspiratie

Charmelia schittert in eigentijdse bruidsboeketten, maar ook in al het andere bloemwerk dat je maar kunt bedenken voor een onvergetelijke trouwdag. Van dinertafelstyling tot polscorsages. Van bloemenboog tot flower wall. Van floral backdrop tot flower cloud. Kijk voor nog meer ideeën, inspiratie en DIY’s op de website: charmelia.eu.

Vond je dit een goed artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen