Skip to content

Every Holiday: geniet van de Alstroemeria tijdens de feestdagen.

EA_Artikel_Kerst_Uitgelicht

De feestdagen staan voor de deur! Laat je verrassen door een prachtig assortiment in Alstroemeria vol sfeervolle en feestelijke bloemkleuren. Van winters wit, dieprood tot warm donker paars. Laat je klanten genieten voor, met en na kerst van de Alstroemeria.

De Alstroemeria is de perfecte bloem voor wie dit jaar écht wilt uitpakken met de versiering van de tafel voor het kerstdiner. Worden de feestdagen buiten de deur gevierd? Dan is de Alstroemeria een sprankelend cadeau om te geven aan familie of vrienden. Wanneer deze bloem tijdens de kerst in huis wordt gezet, staat deze óók mooi in bloei tijdens de jaarwisseling! Breng de warmte in huis en geniet samen van de feestdagen.

Every Alstroemeria wenst jou onvergetelijke feestdagen en een bloeiend nieuwjaar toe!

Tip!

Presenteer de Alstroemeria ook eens als enkele bloem op een vaasje. Dan kun je goed zien hoeveel bloemen er groeien aan één steel. Je telt er minimaal vijf! Een enkele steel in een vaasje is bijvoorbeeld perfect als tafeldecoratie voor kerst.

Uitgelichte soorten

Maak je boeketten en arrangementen af met de Alstroemeria. Er is een ruim aanbod in kleur. Voor welke winter kleur kies jij? Wit, oranje, paars of rood? 

Vond je dit een goed artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen