Skip to content

TradeFair Aalsmeer, Alstroemeria staat er kleurrijk op

EA_FairTrade

Een week lang stond de veiling in Aalsmeer in het teken van pracht en praal. Bloemen, planten en bomen werden getoond op de TradeFair. Ook de Alstroemeria werd op diverse stands getoond. We blikken terug op een geslaagde week!

Kwekers en veredelaars

Tesselaar Alstroemeria, H.M. Tesselaar en Together2grow (via Decorum) lieten hun producten zien in grootse stands. Van marktintroducties (Green Crown en Green Wonder) tot merkintroducties om de kwaliteitssortering beter te laten zien, het was er allemaal. In hal 1 en 2 kon de bezoeker daarom niet om de Alstroemeria heen, want ook de veredelaars HilverdaFlorist en Royal van Zanten toonden de mooiste soorten.

Lovende reacties

Met ruim 21.000 bezoekers over drie dagen is de beurs erg goed bezocht. Reacties van bloemisten: “Het is zo’n dankbare bloem, hij staat altijd lang!” Of een bezoeker die zei: “Ik vind de Alstroemeria geen mooie bloem maar nu ik de diverse bloemwerken in de stand zie is hij wel echt prachtig!”

Jaarrond beschikbaar en veelzijdig

Dat de Alstroemeria jaarrond beschikbaar is, is zowel een plus als een minpunt. Zodra seizoensbloemen verschijnen verdwijnt de aandacht voor de altijd aanwezige Alstroemeria. Met diverse klanten is gesproken over het jaarrond inzetten van de Alstroemeria. Een stabiele bloem met enorm veel kleuren. De waardering voor die veelzijdigheid werd door veel klanten benoemd.

Vond je dit een goed artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen