Skip to content

Every Alstroemeria aanwezig tijdens Voorjaarstour VBW

EA_Nieuwsbericht_VBW

VBW organiseert voor het tweede jaar op rij de Voorjaarstour. In vier avonden bieden zij een gevarieerd programma, met demonstraties en workshops vol kennis, inspiratie en informatie voor bloemisten en ondernemers. Drie keer raden wie mee is on tour, Every Alstroemeria!

Het verhaal van Every Alstroemeria

Het thema van de VBW Voorjaarstour is ‘de Bloemist kleurt je leven’. Er is haast geen bloem die beter bij dit thema past als de sterke en veelkleurige Alstroemeria. Tijdens de tour presenteert de promotiecommissie ‘Het verhaal van Every Alstroemeria’. We vertellen hoe de bloem ontdekt is, welke superkrachten ze heeft en hoe je die als bloemist het beste voor jouw werk, winkel en klanten kan inzetten. Arrangeurs laten vervolgens zien hoe de open Alstroemeria toegepast kan worden in bruidsbloemwerk.

Benieuwd wat voor kennis en inspiratie je nog meer kan opdoen tijdens de VBW Voorjaarstour? Bekijk het programma

Deelnemen aan de voorjaarstour?

De avonden zijn vrij te bezoeken en de toegang is gratis, voor leden en niet-leden van VBW. Voor het centrale programma hoef je je niet aan te melden. Wil jij of je medewerkers deelnemen aan één van de workshops? Dan dien je je hiervoor wel aan te melden. Aanmelden kan door op één van de links hieronder te klikken.

  • 14 maart Ede (GHC Plantion), meld je hier aan
  • 15 maart Venlo (FloraZON), meld je hier aan
  • 22 maart Naaldwijk (Meer Groothandel), meld je hier aan
  • 29 maart Eelde (Eurofleur/RFH), meld je hier aan
Vond je dit een goed artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen