Skip to content

Alstroemeria show tijdens Keukenhof 2023

EA_Nieuwsbericht_Keukenhof

Niet alleen buiten, maar ook binnen laat de Keukenhof bloemen en bloeiende planten zien. Met wisselende bloemen- en plantenshows in de drie bloemenpaviljoens die verspreid in het lentepark liggen, biedt Keukenhof een afwisselende tentoonstellingskalender. Voor ons een mooie gelegenheid om nog maar eens te laten zien dat Alstroemeria in ieder seizoen past, zeker in het allermooiste seizoen: de lente!

Alstroemeria show in het Oranje Nassau paviljoen

De Alstroemeria show vond plaats van donderdag 20 t/m dinsdag 25 april in het Oranje Nassau paviljoen in de Keukenhof. Als kwekers en veredelaars presenteerde we hier onze mooiste Alstroemeria’s in een verrassende show om de bezoeker te prikkelen en te inspireren. 

De opmaak van de Alstroemeria show

Flower Lovers

Arrangeur Heleen Valstar en haar dochter Kim hebben de presentatie van de Alstroemeria show verzorgd. Met de vele soorten Alstroemeria’s hebben zij een invulling gegeven aan het thema Flower Lovers. Het instagrammable oftewel visueel aantrekkelijk decor bood alle ruimte om de mooiste foto’s en selfies te maken tussen onze Alstroemeria’s. 

De mooiste Alstroemeria in de ogen van de consument

Bezoekers van de Alstroemeria show mochten hun favoriete Alstroemeria kiezen. Een interactief element waar bezoekers enthousiast op reageerde, het is erg leuk om de Alstroemeria eens op een andere manier te bekijken. 

Bezoek Keukenhof

Keukenhof is van 23 maart tot en met 14 mei dagelijks geopend van 8.00 uur tot 19.30 uur. Meer informatie is te vinden op de website van Keukenhof.

Vond je dit een goed artikel? Deel het!

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde artikelen