Skip to content

Éleveurs et sélectionneurs

every Alstroemeria is een initiatief van kwekers en veredelaars. Maar wie zijn de gezichten achter de kwekers en veredelaars? Maak kennis! Ontdek wat hun passie voor de Alstroemeria is, welke ambities zij hebben en krijg inzicht in hun werkproces.


Fa. A. Vreugdenhil

Maak kennis met Arend Vreugdenhil

Sinds 2004 is Arend Vreugdenhil mede-eigenaar van het familiebedrijf. Als kind groeide hij al op in het vakgebied.

Lire la suite


Royal Van Zanten

Maak kennis met Dave Geerlings

Al ruim 18 jaar werkzaam bij Royal Van Zanten. Via potchrysanten, Statice en pot Alstroemeria, is hij nu veredelaar van de snij Alstroemeria.

Lire la suite

Kwekerij
Melenhorst

Maak kennis met Rick Melenhorst

Rick heeft Kwekerij Melenhorstvan zijn ouders overgenomen. In dit interview neemt hij je mee in zijn vakgebied, het ondernemen en ambities. 

Lire la suite

La pépinière Hazekamp

Maak kennis met Isabella

Isabella is al 25 jaar werkzaam in het vakgebied. Samen met haar man is zij eigenaar in maatschap van Kwekerij de Hazekamp.

Lire la suite


Könst Alstroemeria

Maak kennis met Stef Veenhof

Hij is betrokken bij de verschillende momenten in het proces. Heb je een vraag over de Alstroemeria? Dan wilt Stef deze graag beantwoorden! 

Lire la suite

Alstroemeria de Tesselaar

Maak kennis met Karolien en Rick

Tesselaar Alstroemeria, het bedrijf van Rick en Karolien Tesselaar. Ze zijn in het vakgebied opgegroeid en zo hebben zij al 25 jaar ervaring in het vakgebied.

Lire la suite

HM Tesselaar

Maak kennis met Willem

Als scholier begon Willem Dekker bij HM Tesselaar en door de jaren medeverantwoordelijk voor de verkoop van zowel de binnen- als buitendienst.

Lire la suite

Together2grow

Maak kennis met Fedor

Leer meer over Fedor van Veen, al 28 jaar in het vakgebied actief. Sinds 2018 is zijn bedrijf gefuseerd en verder gegaan onder de naam Together2grow.

Lire la suite