Skip to content

Doe mee aan de duurzaamheidsenquête!

Wil jij kans maken op vier Efteling kaarten en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de toekomst van de Nederlandse bloemensector? Doe dan mee aan de duurzaamheidsenquête! Deze actie is speciaal voor bloemisten met een winkel of webshop.  

Jouw deelname aan deze enquête, georganiseerd door de kwekers en veredelaars van Every Alstroemeria, biedt de kans om jouw inzichten te delen, uitdagingen te benoemen en oplossingen voor een duurzamere sector aan te dragen. Laten we samen werken aan een groenere en bloeiende toekomst.

How do you participate?

Om mee te doen, volg je deze stappen:

  1. Vul de enquête volledig in met je inzichten, uitdagingen en oplossingen voor een duurzamere bloemensector.
  2. Voeg je contactgegevens toe aan het daarvoor bestemde gedeelte van de enquête.
  3. Verzend je ingevulde enquête.Zodra je dit hebt gedaan, maak je automatisch kans op de vier Efteling kaarten! We willen benadrukken dat de contactinformatie die je verstrekt, enkel wordt gebruikt voor de bekendmaking van de winnaar. Je antwoorden en contactgegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt, tenzij je aangeeft op de hoogte te willen blijven van onze updates en inspiratie.

What do you have a chance to win?

Je maakt kans op vier Efteling kaarten! Uit alle ingezonden antwoorden wordt één gelukkige winnaar gekozen. Met deze kaartjes kun je samen met je gezin, familieleden of vrienden een onvergetelijke dag beleven in het meest betoverende pretpark van Nederland.

Binnen vijf werkdagen na het sluiten van de actie ontvang je via de door jou opgegeven contactgegevens een bericht. Als er binnen vijf werkdagen geen reactie volgt, wordt er een nieuwe winnaar geselecteerd. Bekijk de volledige actievoorwaarden.

Deel jouw mening en inzichten!

Doe mee aan de enquête van Every Alstroemeria en help onze sector te verbeteren. Jouw inzichten zijn cruciaal en je maakt ook nog eens kans op een fantastische prijs!