Skip to content

A Solid Base
For Beauty

A Solid Base
For Beauty

Jouw bloemenwinkel in de spotlight?

Kan jij ons alles vertellen over bloemschikken? Wil jij een bron van inspiratie zijn voor andere bloemisten? Is de Alstroemeria één van jouw favoriete boeket vullers en wil je bovendien werken aan de zichtbaarheid van jouw bloemenwinkel? Schrijf je dan in en maak kans!

every Season: Zomer

Fleur je assortiment op met de Alstroemeria. Een vrolijke snijbloem die ook in de zomer in veel frisse zonnige kleuren beschikbaar is. Bekijk onze zomerse inspiratie!

Assortiment

Groen in de knop komt de Alstroemeria bij de bloemist, met de vrolijke kleuren worden vervolgens boeketten gemaakt die passen bij elk moment, in elk seizoen. Bekijk nu het aanbod:

Kennis & inspiratie

Ontdek de Alstroemeria! Laat je verrassen door de talloze kleuren en de brede toepasbaarheid, van veldboeket tot klassiek boeket. Geef je inspiratie een boost met onze stylingtips en de laatste trends van dit jaar.

Kennis & inspiratie

Van groen in de kas tot kleurrijk op tafel; zo pas je de Alstroemeria toe op elk moment en in elk seizoen.

  • Geschikt voor elk seizoen
  • Kleurrijke bloemen
  • Altijd toepasbaar
  • Duurzaam geteeld

Over ons

every Alstroemeria is een initiatief van kwekers en veredelaars. De promotiecommissie heeft zich verenigd om de Alstroemeria beter zichtbaar te maken bij de bloemist: hoe kunnen we hen ondersteunen om de bloem vaker te gebruiken?